Kolmenkympin kriisissä oleva teiniangstaaja pääsee taas avautumaan. Mahtavuutta!


Listataan nyt vähän päivän plussia ja miinuksia:

- Sain tänään vara-avaimeni takaisin. Vihdoin. Entinen elämäni rakkaus pudotti sen postiluukusta. Vihdoin. Päivän miinuksiin siis kuului se, että jouduin lukemaan yhden whatsapp-viestin, jossa se kirjoitti avaimen tiputtaneensa postilaatikosta.

+ Päivän plussiin taas kuului se, että tunsin helpotusta siitä etten joutunu näkemään sitä. Vihdoin. Niin kauan olen odottanut, että tunnen inhoa sitä ihmistä kohtaan ja vihdoin se alkaa tulemaan läpi jostain syvyyksistä. Se on terveen merkki oman määritelmäni mukaan kun kykenee inhoamaan pettäjäsikakusipäätä vihdoin ja viimein. Voi olla, että mieli muuttuu vielä tosta terveen määritelmästä jossain vaiheessa. Koska jos tarkemmin asiaa miettii niin saattaapi olla, että niitä patoutumia voi olla vähän enemmänkin kuin mitä tiedostan..


Mutta olen ilmeisesti vihdoin päässyt vaiheesta 1 vaiheeseen 2. Suru on muuttunut inhoksi. Luultavasti eron käsittelyssä on askeleita enemmänkin kuin kaksi, joten jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa. Tuntuu samalta kuin jos olisi hiihtolomareissulla kohti lappia, istunut 5 tuntia autossa perse puuduksissa ja odottaen tupakkapysähdystä, jota ei voida pitää koska "Just sä kolme tuntia sitten poltit". Ja sit takapenkiltä kuuluu kysymys: Joko ollaan kohta perillä? No ei saatana olla. Mutta askeleen lähempänä kuitenkin. Joten nautitaan maisemista...


Tällä viikolla on muuten luvassa jossain vaiheessa hyviä tai huonoja uutisia. Kävelin viime perjantaina pomon luokse töissä ja esitin toivomuksen, että rahaa voisi maksaa enemmänkin. Ja asiaan luvattiin palata tällä viikolla. Huvittaa jo pelkkä ajatuskin siitä, että vastaus on kielteinen. Ylidramaattisen ja äkkipikaisen luonteeni kun tietää niin odotan itsekin mielenkiinnolla reaktiotani siihen. :D Ei niin, että olisi tapana polttaa siltoja perässä. Niinpä, en polta siltoja. Poltan koko saatanan kylän.


Mielenkiinnolla odottaen,

Jenna


Ai niin, päivän biisi: HesaÄijä - Keskihesa